1177 feber

Feber – 1177

Temperaturen i kroppen varierar från person till person. Det är vanligt att vuxna har en kroppstemperatur mellan 36 och 37,8 grader. På kvällen är temperaturen …

När du har feber är temperaturen i kroppen högre än den brukar vara. Feber är ett av kroppens sätt att försvara sig mot infektioner som orsakas av virus och bakterier. Det är mycket vanligt att få feber i samband med till exempel förkylningar.

Feber hos barn – 1177

19 aug. 2021 — Feber betyder att temperaturen i kroppen är högre än vanligt. Det är ett sätt för kroppen att försvara sig mot infektioner.

Feber betyder att temperaturen i kroppen är högre än vanligt. Det är ett sätt för kroppen att försvara sig mot infektioner. Barn får ofta feber.

Feber i mer än fyra dygn med förkylningssymtom – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Har du feber? – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Covid-19 – 1177

Här är några vanliga symtom. Du kan ha ett eller flera av symtomen: snuva; feber; ont i halsen; ont i huvudet; förändrad lukt och smak; hosta; svårt att andas …

Covid-19 är en infektionssjukdom som orsakas av ett virus. Det är vanligt att bli sjuk som vid förkylning eller influensa, men du kan också få andra symtom. Oftast går covid-19 över av sig själv, men ibland behövs vård på sjukhus.

Feber hos barn – Fever in children – 1177

19 aug. 2021 — Having a fever means that your body temperature is higher than usual. It is the body’s way of defending itself against infection.

Having a fever means that your body temperature is higher than usual. It is the body’s way of defending itself against infection. Children often get a fever.

Förkylning och influensa – 1177

Feber går oftast över av sig själv, men ibland kan du behöva söka vård. Här kan du läsa mer om feber hos barn och vuxna. Infektion och inflammation. Vad är …

Här kan du läsa om förkylningar, influensa och snuva. Du får tips på vad du kan göra själv för att lindra besvären och råd om när du ska söka vård.

Covid-19: Vad kan jag göra själv om jag är sjuk? – 1177

Det är viktigt att dricka mycket, särskilt om du har hosta eller feber. Det kan vara till exempel vatten, te, buljong eller soppa. För barn som har feber …

Keywords: 1177 feber, feber 1177, 1177 feber vuxen