Apoteket födelsemärke

Födelsemärkeskontroll | Drop-in – Apoteksgruppen

Kolla upp födelsemärken på apotek eller vårdcentral. Det är lätt att bli orolig över ett födelsemärke som ändrat färg eller form.

Tillsammans med vårdgivaren Dermly erbjuder vi födelsemärkeskontroll på utvalda apotek hos Apoteksgruppen. Du får svar från hudläkare inom 48 timmar!

Födelsemärkeskontroll – Apotek Hjärtat

Födelsemärkeskontroll

Genom att undersöka dina födelsemärken regelbundet kan du upptäcka hudcancer i tid. På utvalda apotek erbjuder vi födelsemärkeskontroll.

Kolla prickarna hos oss – Kronans Apotek

Kolla prickarna hos oss | Kronans Apotek

Det är viktigt att hålla koll på sina födelsemärken och leverfläckar för att tidigt kunna upptäcka förändringar och minska risken för hudcancer.

Det är viktigt att hålla koll på sina födelsemärken och leverfläckar för att tidigt kunna upptäcka förändringar och minska risken för hudcancer. Vi hjälper dig!

Kolla dina leverfläckar | Svar inom 48 timmar | Dermly.se

Du kan även boka en tid på plats på apoteket. Besök oss efter jobbet, eller på lunchrasten och säg till personalen att du vill kolla upp ditt födelsemärke.

Har du födelsemärken eller leverfläckar? Kolla dina leverfläckar hos Apoteksgruppen. Svar från specialistläkare 24h, remiss vid behov.

Födelsemärkeskontroll – ScreenCancer

screencancer.se

På ett enkelt sätt kan du undersöka dina födelsemärken på apoteket. Hudcancer är den cancerform som ökar mest i Sverige, både godartade former som sällan …

Screencancer

Födelsemärken och hudförändringar – Capio

Födelsemärken och hudförändringar | Capio

Nya eller förändrade födelsemärken kan nämligen vara ett tecken på malignt melanom, en typ av hudcancer. Kolla upp ett födelsemärke om det: Kliar, blir sårigt …

Lär dig mer om födelsemärken och hudförändringar. Få värdefulla tips och fakta om vad du bör vara uppmärksam på. Samt vanliga symptom och diagnoser.

Födelsemärkeskontroll – Hudläkartjänst

Bild tas på födelsemärket med hjälp av dermatoskop på apoteket … Ett födelsemärke eller leverfläck som det också kallas är en mörk fläck på huden.

Doktor24 | Läkarbesök och receptförnyelse i mobilen – Apoteket

Doktor24 | Läkarbesök och receptförnyelse i mobilen | Apoteket

Du kan även få snabb hjälp med bedömning och behandling vid andra åkommor så som hudbesvär akne, födelsemärken, infektioner, springmask, urinvägsinfektion, …

Har p-piller tagit slut? Behöver du snabb bedömning vid åkommor som hudbesvär, akne, springmask, allergi eller psykiska besvär? I samarbete med Doktor24 kan du på Apoteket chatta med läkare online och få hjälp med att receptförnyelse gratis. Kom i kontakt med läkare och förnya recept online här!

Kontroll av födelsemärke – Min Doktor

Min Doktor – Din vårdcentral i mobilen | Min Doktor

Är du orolig över ett födelsemärke? Har det vuxit eller ändrat färg? Kliar eller blöder det? Kom i så fall till Apotek Hjärtat på Smedjegatan 2 för en …

Träffa läkare online eller i vår app. Öppet 24/7, alla dagar. Slipp väntrum och få konsultation, behandling eller remiss i mobilen.

Apotek Hjärtat – Har du ett födelsemärke som du oroar dig…

Har du ett födelsemärke som du oroar dig över men inte kommit dig för att gå till doktorn? Kom in till våra Minutkliniker och utvalda Apotek Hjärtat som.

Keywords: apoteket födelsemärke