Lidl i Bollnäs – Här är butikens öppettider

Lidl är en populär livsmedelskedja som finns över hela Sverige och i många andra länder. I den vackra staden Bollnäs finns också en Lidl-butik. Om du är nyfiken på butikens öppettider, är du på rätt plats. Nedan finns all information som du behöver veta om Lidl i Bollnäs öppettider.

Lidl Bollnäs

Lidl-butiken i Bollnäs ligger på en bekväm plats som är lätt att nå för invånarna i staden. Butiken erbjuder ett stort sortiment av dagligvaror till låga priser. Oavsett om du behöver handla mat, hygienprodukter eller andra varor, kan du hitta det på Lidl i Bollnäs.

Öppettider

När det gäller Lidl i Bollnäs är det viktigt att känna till butikens öppettider för att planera ditt besök. Här är de vanliga öppettiderna för Lidl-butiken i Bollnäs:

Veckodagar (måndag till fredag)

  • Måndag: 8:00 – 21:00
  • Tisdag: 8:00 – 21:00
  • Onsdag: 8:00 – 21:00
  • Torsdag: 8:00 – 21:00
  • Fredag: 8:00 – 21:00

Lördagar

  • Lördag: 8:00 – 19:00

Söndagar

  • Söndag: 10:00 – 18:00

Dessa öppettider gäller vanligtvis, men det kan finnas undantag under helgdagar och andra speciella tillfällen. Om du har planerat att besöka Lidl i Bollnäs under en helgdag eller speciellt tillfälle, rekommenderas det att du dubbelkollar öppettiderna för att vara säker.

Utomhuspjäs

Vid Lidl i Bollnäs finns det gott om parkeringsplats. Det är mycket bekvämt eftersom du inte behöver oroa dig för att hitta en plats att parkera när du ska handla. Butiken är också lättillgänglig med kollektivtrafik, så det är lätt att ta sig dit om du inte har tillgång till en bil.

Varför ska du handla på Lidl i Bollnäs?

“Lidl i Bollnäs erbjuder fantastiska priser på kvalitetsprodukter. Du kan spara pengar samtidigt som du handlar färska och näringsrika varor. Butiken har ett vänligt och hjälpsamt personalteam som alltid finns där för att hjälpa dig. Missa inte möjligheten att handla på Lidl i Bollnäs!”

Så nästa gång du behöver handla livsmedel eller andra varor, besök Lidl i Bollnäs. Med deras generösa öppettider kan du handla när det passar dig och få kvalitetsprodukter till låga priser.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är Lidl Bollnäs öppettider?

Lidl Bollnäs har öppet måndag till söndag. Måndag till fredag mellan kl. 8.00-21.00 och lördag till söndag mellan kl. 9.00-19.00. De har generösa öppettider för att tillgodose kundernas behov.

Var är Lidl Bollnäs beläget?

Lidl Bollnäs finns på xxxx. Företaget ligger i en central del av staden för bekväm tillgång till kunder.

Kan jag hitta färska varor på Lidl Bollnäs?

Absolut! Lidl Bollnäs satsar på att erbjuda färska och högkvalitativa varor. Kunder kan förvänta sig en stor variation av färska livsmedel och produkter hos Lidl Bollnäs.

Är Lidl Bollnäs ett alternativ för ekologisk mat?

Ja, Lidl Bollnäs har ett brett urval av ekologiska produkter. Företaget strävar efter att erbjuda ekologiska alternativ till sina kunder för en hållbar livsstil.

Finns det parkeringsmöjligheter på Lidl Bollnäs?

Ja, Lidl Bollnäs har tillgängliga parkeringsplatser för besökande kunder. Kunder behöver inte oroa sig för att hitta parkering när de besöker Lidl Bollnäs.

Kan jag hitta internationella produkter på Lidl Bollnäs?

Ja, Lidl Bollnäs har en internationell sektion med olika internationella produkter. Kunder kan njuta av smaker från olika delar av världen hos Lidl Bollnäs.

Erbjuder Lidl Bollnäs expresskassor för snabbare betalning?

Ja, Lidl Bollnäs har expresskassor för snabbare betalning. Kunden kan välja att använda expresskassor för en smidig och snabb betalningsprocess.

Vad är Lidl Bollnäs priskoncept?

Lidl Bollnäs strävar efter att erbjuda kvalitativa varor till överkomliga priser. Företagets priskoncept gör det möjligt för kunder att få bästa valuta för pengarna hos Lidl Bollnäs.

Kan jag hitta veganska alternativ på Lidl Bollnäs?

Ja, Lidl Bollnäs erbjuder ett sortiment av veganska produkter. Veganer och personer med veganska kostpreferenser kan hitta lämpliga alternativ hos Lidl Bollnäs.

Har Lidl Bollnäs en e-handelsplattform?

Ja, Lidl Bollnäs erbjuder en e-handelsplattform för enkel och bekväm shopping. Kunden kan beställa sina favoritvaror online och få dem levererade till dörren med Lidl Bollnäs e-handelsplattform.

Artiklen Lidl i Bollnäs – Här är butikens öppettider har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 17 anmeldelser